Goud verkopen in Brussel

Verkoop uw goud deskundig en snel via uw Goudwisselkantoor in Brussel. Bent u benieuwd naar de waarde van uw gouden voorwerpen? Kom langs voor een gratis taxatie. Onze ervaren taxateur doet u direct een ernstig prijsaanbod.

Goud verkopen vanuit Brussel is heel eenvoudig:
>   U bent welkom zonder afspraak
>   We taxeren uw goud gratis
>   Ons aanbod is correct en vrijblijvend
>   Bij verkoop betalen we contant

In de omgeving van Brussel hebben we een vestiging in Sint-Lambrechts-Woluwe, Ukkel en Dilbeek. Kies voor het kantoor bij u in de buurt. Kom vandaag nog langs en ontdek wat uw goud waard is!

Onze vestigingen in de regio van Brussel zijn goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan eenvoudig in de buurt van het pand.

Gratis taxatie van uw goud

Kom langs bij Goudwisselkantoor voor een gratis taxatie van uw gouden voorwerpen. Ook als u twijfelt over de echtheid van uw object bent u welkom voor een taxatie. De taxatie vindt plaats in een discrete ruimte. U bent daar zelf bij.

Zo verkoopt u uw goud

Op basis van de taxatie stellen we u een degelijke prijs voor uw goud voor. Dat voorstel is geheel vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Bent u tevreden met het aanbod? Dan kopen wij uw goud graag van u in. U krijgt uw geld direct uitbetaald. Dat kan in contanten tot € 500 of via bankoverschrijving. Dat is snel verdiend!

6 redenen om bij Goudwisselkantoor uw goud te verkopen:

1.    een ervaren Goudwisselkantoor bij u in de buurt
2.    gratis taxatie van uw objecten
3.    deskundig vrijblijvend advies
4.    een correcte prijs voor uw goud
5.    directe uitbetaling: contant of per overschrijving
6.    geen afspraak nodig: stap gewoon binnen

Meer dan goud verkopen

Goudwisselkantoor is een familieonderneming, met meer dan 80 vestigingen in België en Nederland. Naast het verkopen van uw goud kunt u bij ons terecht om zilver, munten, collecties en verzamelobjecten te verkopen. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij uw specialist om goud en andere waardevolle objecten te verkopen.

3 extra voordelen van Goudwisselkantoor

  • ruim 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten
  • meer dan 80 locaties in België en Nederland
  • uw specialist voor het verkopen van goud

Als u uw goud verkoopt bij Goudwisselkantoor Brussel, dan kunt u rekenen op deskundige medewerkers met vakkennis en een goede service.

Uw goud verkopen in Brussel? Kom langs!

We ontvangen u graag in ons Goudwisselkantoor in Woluwe, Ukkel of Dilbeek. Ook als u in Laken, Schaarbeek of Etterbeek woont, zijn onze kantoren heel goed bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!

Hoe kunnen we u helpen?

Waar vind ik een Goudwisselkantoor in Brussel?
> Zoek het kantoor in de buurt van Brussel

Wilt u nog meer informatie over het verkopen van goud?
> Lees alles over goud verkopen (NL)

 

Goud verkopen in Brussel