Gratis taxatie of meer informatie?

0800 26 41 7

Goudwisselkantoor opent vestiging in Vlaams Tienen

In het Vlaamse Tienen opent Goudwisselkantoor vandaag voor het eerst de deuren van de nieuwe vestiging. Het is de 21e vestiging in België. Het nieuwe kantoor ligt op de grens van Vlaanderen en Wallonië, waardoor het kantoor vanuit beide gewesten goed bereikbaar is.

Recordhoge goudprijs

De prijzen van het goud en zilver zijn hoog. Vorige week nog bereikte de goudprijs een recordhoogte in euro's. Voor veel mensen is het een extra reden om hun (oude) juwelen, munten, merkhorloges en diamanten in te wisselen. Met de nieuwe vestiging in Tienen aan de Leuvenselaan 2 is dat voor inwoners in die regio een stuk makkelijker geworden. De gehele week worden klanten ontvangen en geholpen, zonder dat er een afspraak vooraf nodig is. 

Aan- en verkoop van goud, zilver en munten

Bij Goudwisselkantoor Tienen kunnen klanten terecht voor verkoop, aankoop en het laten veilen van goud en zilver, juwelen, munten en andere waardevolle objecten. Het nieuwe kantoor in Tienen is goed bereikbaar. Parkeergelegenheid en openbaar vervoer zijn op loopafstand. U kunt zonder afspraak binnenlopen voor taxatie.

Lees meer over Goudwisselkantoor Tienen.