Gratis taxatie of meer informatie?

0800 26 41 7

Ons nieuwe kantoor in Woluwe

Vrijdag 21 december openen wij een nieuwe vestiging in het Belgische Sint-Lambrechts-Woluwe, direct grenzend aan Brussel-Centrum. Het is de 17e vestiging van Goudwisselkantoor in België en onze vijfde Franstalige vestiging - Comptoir de l'Or Woluwe-Saint-Lambert dus. Inwoners uit Woluwe en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kunnen in hun directe omgeving terecht voor het kopen en verkopen van goud en zilver, munten, merkhorloges, diamanten, juwelen en andere waardevolle verzamelobjecten.

Altijd een kantoor in de buurt

Goudwisselkantoor streeft ernaar om service om de hoek te bieden. Daarom werken we hard aan landelijke dekking in heel België. Want goud kopen en verkopen is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Dan is het fijn om een vertrouwd adres in de buurt te hebben, met kennis van zaken. Altijd een deskundig kantoor bij u in de buurt, dat is het idee.

Adres en openingstijden

Comptoir de l’Or Woluwe is gevestigd aan de Avenue Georges Henri 515, vlakbij het bekende winkelgebied aan de Tongerenstaat. In de buurt ligt het indrukwekkende Brusselse Jubelpark (bij halte Merode). Het kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Stap gewoon binnen!
 
Graag tot ziens bij Comptoir de l’Or Woluwe of bij een van onze andere Goudwisselkantoren in België of Nederland.