Gratis taxatie of meer informatie?

0800 26 41 7

Goudwisselkantoor ook in Sint-Niklaas (BE)

Vandaag - dinsdag 28 augustus - opent Goudwisselkantoor een nieuwe vestiging in de Belgische stad Sint-Niklaas. Het is de veertiende vestiging van Goudwisselkantoor in België. Inwoners van Sint-Niklaas en directe omgeving kunnen nu in hun eigen plaats terecht voor het kopen en verkopen van goud, zilver en munten, horloges, diamanten, juwelen en allerhande verzamelobjecten.

Service om de hoek

Het kopen en verkopen van kostbaarheden en verzamelobjecten is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook prettig als mensen in hun eigen plaats terecht kunnen bij een firma met veel ervaring en waar persoonlijk contact voorop staat. Het streven is dan ook om – net als in Nederland - een landelijke dekking met Goudwisselkantoren te realiseren. Een vertrouwd adres met service om de hoek, dat is het idee.

Adres en openingstijden

Goudwisselkantoor Sint-Niklaas is gevestigd aan de Plezantstraat 155. Het kantoor is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken voor een bezoek is niet nodig.

Uitstekende bereikbaarheid

Goudwisselkantoor Sint-Niklaas is zeer goed bereikbaar. Wie per auto reist, vindt aan weerszijden van de Plezantstraat parkeerruimte. Ook zijn de parkings Kroonmolenplein en Grote Markt op loopafstand. Met het openbaar vervoer is het Goudwisselkantoor ook gemakkelijk te bereiken. Reist u met de bus, neem dan lijn 2 of 27 en u stapt bijna voor de deur uit. Tenslotte is het treinstation NMBS Sint-Niklaas op circa 10 minuten loopafstand.