Gratis taxatie of meer informatie?

0800 26 41 7

Goudwisselkantoor officieel distributiepunt van Koninklijke Nederlandse Munt

Goudwisselkantoor is officieel distributiepunt geworden van de Koninklijke Nederlandse Munt. Donderdag 19 april sloten beide partijen daar een overeenkomst voor. Daarmee zijn de nieuwe uitgiften van officiële Nederlandse herdenkingsmunten vanaf de dag van uitgifte bij alle Goudwisselkantoren verkrijgbaar. Ook het Verjaardagstientje dat gisteren is uitgegeven is nú dus in alle kantoren beschikbaar. In juni en september volgen de 5-euromunten van het Rode Kruis en Johan Cruijff.

Krachten bundelen

Met deze stap breidt de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM) het aantal distributiepunten fors uit. Goudwisselkantoor heeft meer dan 70 locaties in Nederland en België. Met de samenwerking bundelen Goudwisselkantoor en KNM de krachten om de klant nog beter te bedienen. Via de websites van de KNM en Goudwisselkantoor zijn de locaties in te zien.

Goudwisselkantoor: eindeloze mogelijkheden

Goudwisselkantoor was al officieel inleverpunt van officiële uitgaven van de KNM. Daar is nu dus de verkoop van herdenkingsmunten bij gekomen. Goudwisselkantoor heeft meer dan 30 jaar ervaring met inkoop en verkoop van goud, zilver en muntenverzamelingen. Bezoekers kunnen naast het aanschaffen van de KNM-uitgaven ook terecht voor een deskundige taxatie en verkoop van oude munten, bankbiljetten, postzegels, goud en zilver, sieraden en diamanten. Daarnaast is het kopen van verzamelobjecten of beleggingsgoud mogelijk en kunnen klanten kostbaarheden verpanden om tijdelijke extra geld tot hun beschikking te hebben.