Gratis taxatie of meer informatie?

0800 26 41 7

Meer gebruiksgemak op nieuwe website Goudwisselkantoor

Een schat aan informatie over goud en zilver. En in één overzicht zien waar en wanneer u uw goud kunt verkopen. Zomaar twee voorbeelden van meer gebruiksgemak op de nieuwe website van het Goudwisselkantoor.

Een overzichtelijke structuur en tal van tools als een afsprakenplanner, locatievinder, klantbeoordeling en  routeplanner geven bezoekers een betere gebruikservaring. Daar komt bij dat de website ook beschikbaar komt in de talen Engels, Duits en Frans.

Prettig navigeren

Bezit u een munt waar u graag meer over wilt weten? Op de nieuwe goudwisselkantoor.nl vindt u een schat aan informatie en historie over sieraden, munten, diamanten, horloges, etc. Lezen en navigeren gaan altijd prettig. Of u nu op uw telefoon, tablet of pc surft, de site past zich automatisch aan. Wel zo prettig als u op uw gemak wilt lezen over goud en zilver of verzamelobjecten.

Locatievinder

Waar u ook bent op de site, met de handige postcodezoeker vindt u direct het dichtstbijzijnde Goudwisselkantoor. Wel zo handig als u na wat lezen besluit langs te gaan bij één van de kantoren in Nederland of België. De snelle bezoeker die alleen een adres of nummer nodig heeft, vindt die ook direct op homepage. Of komt natuurlijk via een ‘Google-zoek’ op de juiste pagina terecht.