Gratis taxatie of meer informatie?

0800 26 41 7

Weet u wat u wilt met uw kostbare bezittingen of vermogen?

Het antwoord is soms eenvoudiger dan u denkt. Daarom organiseert Goudwisselkantoor samen met Monuta een gratis advies- en taxatiedag. U ontvangt advies en informatie over alles wat met uw vermogen, nalatenschap en kostbaarheden te maken heeft. Ook taxeren we waardevolle of bijzondere voorwerpen. Neem daarom gerust de antieke schaal van oma, het gouden zakhorloge van uw overgrootvader, of andere waardevolle en bijzondere voorwerpen mee. U kunt ze direct verkopen of advies inwinnen over het laten veilen ervan.

Een zorg minder…
In workshops van Monuta, Goudwisselkantoor, Erfzaken, Claessens assurantiën en Notaris Bussink ontdekt u de mogelijkheden die er zijn. En wat u nu al kunt regelen. Het is een zorg minder als u nu al denkt aan het spreiden van uw vermogen, het taxeren of verkopen van uw waardevolle bezittingen of ze te laten veilen voor liefhebbers. U kunt de opbrengst dan veiligstellen, delen of verdelen met een ‘warme’ hand.

Neem uw vrienden en bekenden mee naar de advies- en taxatiedag op zaterdag 11 april in Rotterdam. U bent van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur bij Monuta Memoriam, Langenhorst 100 in Rotterdam. Meer info vindt u op www.monuta.nl/taxatiedag.