Maatregelen omtrent het coronavirus

Maatregelen omtrent het coronavirus

Het coronavirus houdt de wereld in z’n greep en de impact is gigantisch. Ook de maatregelen van de Belgische overheid om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan, zijn helder en heeft altijd gevolgen. Uiteraard sluiten wij als Goudwisselkantoor daar ook op aan. Op al onze locaties volgen wij deze maatregelen strikt op voor uw en onze gezondheid. Als extra voorzorgsmaatregel hebben wij transparante schermen geplaatst tussen u en onze medewerkers om de kans op besmetting te voorkomen. Daarnaast geven we duidelijke vloerlijnen aan om zo de noodzakelijke afstand van elkaar te houden.

Onze kantoren zijn open

De dienstverlening van Goudwisselkantoor blijft doorgaan. Met ons zeer uitgebreid landelijk netwerk blijft u terecht kunnen voor onze dienstverlening. Kijk op https://www.goudwisselkantoor.be/kantoor voor uw dichtstbijzijnde kantoor. U bent van harte welkom bij een van onze locaties. Onze dienstverlening is ook het verzorgen van taxaties van waardevolle objecten. Dit betekent dat we de objecten ook moeten zien om een taxatie goed te kunnen uitvoeren. Dit kan normaliter alleen met inachtneming van de regels vanuit de overheid op een van onze kantoren, maar we bieden ook de mogelijkheid om een taxatie te laten uitvoeren op afstand. Omdat we op onze kantoren nagenoeg volledig digitaal werken, hebben onze taxateurs altijd toegang tot uw gegevens voor lopende verpandingen en andere aanvragen.

Overige voorzorgsmaatregelen

Voor de afspraken of vrijblijvende bezoeken die nog wel op onze kantoren moeten plaatsvinden, geldt dat wij de hygiëneregels volgen die zijn opgesteld. Zo schudden we geen handen, 1 bezoeker tegelijk, blijven we op 1.5 meter afstand van elkaar en blijven medewerkers met milde verkoudheidsklachten of ergere klachten thuis. Zo doen we onze uiterste best om besmetting te voorkomen. Goudwisselkantoor doet er alles aan de dienstverlening op het hoge kwaliteitsniveau te houden dat je van ons gewend bent. Heeft u nog vragen, bel dan met een kantoor bij u in de buurt of stel uw vraag via de Facebook chat.

Bekijk hier onze maatregelen

Maatregelen omtrent het coronavirus