Gratis taxatie of meer informatie?

+31(0)88-1021001

Goud verkopen bij kantoor Serooskerke

Wilt u goud kopen, verkopen of verpanden in Serooskerke? Dan bent u van harte welkom in het mobiele Goudwisselkantoor! Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur staan we op het parkeerterrein bij het zwembad de Goudvijver. Bij Goudwisselkantoor kunt u terecht met goud en zilver, diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en postzegels. We taxeren uw voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod.

Adres
Zandput 1 (Parkeerterrein ‘zwembad de Goudvijver’)
4353 BA Serooskerke
Tel. +31(0)88-1021001
serooskerke@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.
Openingstijden

Woensdag: 13:30 - 16:30 uur

Wilt u liever een afspraak? Plan uw afspraak

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Serooskerke. Met dezelfde service en mogelijkheden als onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Serooskerke regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 30 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Serooskerke biedt u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten, bankbiljetten of postzegels? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden. Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste.

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Serooskerke of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Serooskerke.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:
  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!
Foto's
Kantoor Serooskerke
Klantbeoordelingen locatie

5 / 5 Dhr. P.A. W uit Serooskerke over Goudwisselkantoor Serooskerke op 08-02-2017:
"Prima, Naar wens"


5 / 5 Mevr. E J uit Arnemuiden over Goudwisselkantoor Serooskerke op 21-12-2016:
"Heel Goed"


5 / 5 Mevr. S. uit Vlissingen over Goudwisselkantoor Serooskerke op 15-10-2016:
"Kan niet beter"


5 / 5 Mevr. W. uit Middelburg over Goudwisselkantoor Serooskerke op 18-06-2016:
"Duidelijkheid / Eerlijk"


4 / 5 Dhr. de J. uit Serooskerke over Goudwisselkantoor Serooskerke op 13-03-2016:
"Goed!"


Andere locaties in de buurt van kantoor Serooskerke