Antwerpen (Berchem)

Antwerpen (Berchem)

Goud verkopen in Antwerpen Berchem

Van harte welkom in Goudwisselkantoor Antwerpen-Berchem! Het vertrouwde adres in Berchem waar u uw goud & zilver koopt of verkoopt. Ook kunt u er terecht met uw diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en postzegels. We bepalen vrijblijvend de waarde van uw voorwerpen en doen u een reëel aanbod.

  • Gratis taxatie
  • Meteen uitbetaling
  • Gratis parkeren naast het pand
Kom langs of maak een afspraak

Adres
Elisabethlaan 4
2600 Antwerpen (Berchem)
Tel. 032 - 81 16 11
antwerpen@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur

TAXATIE OP AFSTAND? 

Lees meer informatie en vraag vandaag nog aan!
Bent u niet in de gelegenheid om bij ons op kantoor langs te komen? Vraag dan vandaag het gratis pakket 'Taxatie op afstand' aan. 

> Aanvragen  > Meer informatie

Meer dan 35 jaar ervaring

Goudwisselkantoor Antwerpen-Berchem biedt u meer dan 35 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. Want heeft u naast oude sieraden ook nog munten, bankbiljetten of postzegels? Dan kunt u met al uw voorwerpen terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk. 

Welkom zonder afspraak

Dus heeft u nog oude of ongebruikte sieraden liggen? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Kom dan naar ons Goudwisselkantoor aan de Elisabethlaan 4 in Berchem. We ontvangen u in een discreet kantoor waar we u persoonlijk helpen. Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht.

Kantoor Antwerpen-Berchem uitstekend bereikbaar

Het Goudwisselkantoor Antwerpen-Berchem aan Elisabethlaan 4 is direct gesitueerd naast de doorgaande Grotesteenweg (N1) en is daardoor uitstekend bereikbaar. U kunt de auto gratis parkeren naast/achter het appartementencomplex aan de Elisabethlaan. Hier heeft Goudwisselkantoor een eigen bovengrondse parking

Reist u met het openbaar vervoer? Tramhalte Berchem Koninklijkelaan is op ca. 3 min. loopafstand van ons kantoor. Tramlijn 7 en 15 stoppen hier.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties in België of Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Antwerpen-Berchem of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Antwerpen-Berchem.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route