Meer dan 30 jaar ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring

Wat doet u als u een kostbaar bezit wil laten taxeren of verkopen? Of als u wilt investeren in goud of zilver? Dan gaat u naar iemand met kennis van zaken, toch?

Voor uw gouden en zilveren voorwerpen en verzamelitems bent u bij familie De Ruiter aan het juiste adres! Al decennia lang zijn we actief in de goudhandel en verzamelbranche. Wat begonnen is als een hobby groeide uit tot een professionele organisatie met een groot aantal klanten in binnen- en buitenland. De specialistische kennis die we in deze jaren hebben opgebouwd is ondergebracht in Goudwisselkantoor, met meer dan 80 locaties in België en Nederland.

U kunt bij ons terecht met uw gouden en zilveren sieraden, gouden en zilveren munten, baren van goud en zilver, zilveren voorwerpen, platina, diamanten, horloges en uw munten- en postzegelverzameling.

Het Goudwisselkantoor is een gedreven familiebedrijf. En dat merkt u! De lijnen tussen het hoofdkantoor in Klaaswaal en de vestigingen in het land zijn kort. Bovendien hechten we veel waarde aan persoonlijk contact in een veilige en discrete omgeving. Onze gespecialiseerde medewerkers staan u met kennis van zaken bij.

Goudwisselkantoor is hét adres voor inkoop, verkoop & beleggen, verzamelen, taxatie en veiling.

Meer dan 30 jaar ervaring