Gratis taxatie of meer informatie?

+31(0)88-1021005

Goud verkopen bij het kantoor Sommelsijk

Wilt u goud kopen, verkopen of verpanden in Sommelsdijk? Dan bent u van harte welkom in het mobiele Goudwisselkantoor! Elke maandag staan we op de parkeerplaats De Staver in Sommelsdijk. Bij Goudwisselkantoor kunt u terecht met goud en zilver, diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en postzegels. We taxeren uw voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod.

Adres
Olympiaweg 32 (Recreatiecentrum de Staver)
3245 DL Sommelsdijk
Tel. +31(0)88-1021005
sommelsdijk@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.
Openingstijden

Elke maandag van 10:00 - 16:30 uur

Wilt u liever een afspraak? Plan uw afspraak

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Sommelsdijk. Met dezelfde service en mogelijkheden als onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Sommelsdijk regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 30 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Sommelsdijk biedt u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten, bankbiljetten of postzegels? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk. 

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden. Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste. 

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Sommelsdijk of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Sommelsdijk.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:
  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!
Foto's
Klantbeoordelingen locatie Sommelsdijk
Gemiddelde cijfer van 4.5/5 over 33 beoordelingen

5 / 5 Mevr. k. uit Middelharnis over Goudwisselkantoor Sommelsdijk op 03-07-2016:
"aardig, goed geholpen"


4 / 5 Dhr. v g. uit Stellendam over Goudwisselkantoor Sommelsdijk op 24-06-2016:
"prima"


5 / 5 Dhr. c. uit Dirksland over Goudwisselkantoor Sommelsdijk op 29-01-2016:
"goed"


Andere kantoren in de buurt van kantoor Sommelsdijk